Prijsvraag

In september 2017 opent de compleet vernieuwde Donderse Wereldkeuken opnieuw haar deuren. Ter gelegenheid daarvan organiseren we een wedstrijd wie het lekkerste gerecht kan bedenken.

Werelds gerecht

Bedenk een recept voor het lekkerste wereldgerecht. Dit gerecht zou zomaar in één van de werelddelen op tafel kunnen staan. Het smaakt lekker en is betaalbaar en niet te ingewikkeld om te maken. Het recept is niet overgenomen uit een bestaand kookboek.

Chef voor één dag

Voor mensen met een passie voor koken zijn heel aardige prijzen te winnen. Het lekkerste recept wordt opgenomen in een (nog te verschijnen) kookboek van de Donderse Wereldkeuken. Dit recept wordt in de nieuwe keuken bereid in de feestweek na de opening, van 23 t/m 29 september. De bedenker hiervan wint een speciaal arrangement in de keuken van het Roermondse sterrenrestaurant ONE: chef-for-one-day. Ze loopt en helpt van 14.00 tot 19.00 uur mee in de keuken, eet een hapje met de koks en krijgt tot slot een echt diner voorgeschoteld. Niet te missen voor iemand die benieuwd is naar de snelle wereld van de professionele keuken en de kneepjes van het vak wil zien! Chef-kok Edwin Soumang van ONE maakt deel uit van de jury die de inzendingen beoordeelt. Restaurantvereniging JRE riep hem in Nederland in 2016 uit tot ‘Chef van het Jaar’ en in Europa werd hij bekroond met de ‘JRE talent award 2017’.
De tweede prijs is een exemplaar van het bekroonde kookboek ‘Een leven lang koken’ van Monique Morssinkhof. En de derde prijs een kookworkshop voor twee personen in de Donderse Wereldkeuken.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de opening van de vernieuwde Wereldkeuken op 23 september.

Inzenden

Je doet mee aan deze prijsvraag door jouw recept (geschreven, getypt of digitaal) op één van de volgende manieren in te zenden:
= per mail naar info@maximina.nl
= per post naar: Maximina, Donderbergweg 34, 6043 JH ROERMOND
= in de brievenbus van Maximina stoppen of afgeven tijdens de openingsuren

Vermeld ook jouw naam, adres en telefoon en/of e-mailadres. Maximaal één inzending per persoon.
INZENDTERMIJN IS GESLOTEN

Chef voor één dag

Edwin Soumang | chef-kok van ONE

Een leven lang koken