Maximina feliciteert allen die vandaag een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Maar 2 vrouwen in het bijzonder.

Fatima Khalil heeft een koninklijke onderscheiding ontvangen van Burgemeester Donders.

Fatima zet zich niet alleen als clusterleider in voor Maximina maar ook binnen de Koerdische gemeenschap. Het is haar levensovertuiging dat je anderen tot hulp moet zijn. Maximina feliciteert Fatima met deze onderscheiding en is enorm trots op haar.

Om 9.30 uur heeft Burgemeester de Boer van Roerdalen, digitaal, bekend gemaakt dat Liesbeth van Soest ook een koninklijke onderscheiding ontvangt. Liesbeth is ruim 7(?) jaar voorzitter geweest van Maximina. Onder haar bevlogen leiding is Maximina uitgegroeid tot hèt centrum voor vrouwen. Een centrum dat op de kaart staat en een grote bekendheid geniet in Roermond.

Maximina feliciteert Liesbeth met deze onderscheiding en dankt haar voor alles wat ze voor Maximina gedaan heeft.

Hartelijke groet,

Lei Janssens, coördinator Maximina