Maximina is trots op Miep Kaiser-Koonen!

Miep, onze bestuurssecretaris, heeft een lintje mogen ontvangen als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Wegens het coronavirus heeft onze burgemeester Rianne Donders haar telefonisch gesproken en zal het opspelden van het lintje zelf op een later moment plaatsvinden.

Naast haar bestuursfunctie bij Maximina, staat Miep bekend als een bevlogen vrijwilligster voor de Vincentiusvereniging, zowel in Roermond als landelijk. Ook was Miep actief bij de oprichting van het Maatschappelijk Platform Roermond en Stichting Leergeld. Naast maatschappelijke betrokkenheid was Miep de grondlegger van de politieke scholingscursus voor vrouwen in Margraten en Roermond. Mede door haar initiatief zijn veel vrouwen actief deel gaan nemen aan maatschappelijke en politieke organisaties.

Vanwege haar eerdere baan als docent Nederlands (tweede taal en alfabetisering bij het Nt2 Mundium College in het AZC in Baexem), zit Miep namens Maximina in het samenwerkingsverband van taalaanbieders, het zogenaamdeTaalakkoord in Roermond.

Namens Team Maximina, zeggen wij: Miep, van harte gefeliciteerd