Chef voor één dag

Deelnemers aan de prijsvraag van de Wereldkeuken van Maximina kunnen bijzondere prijzen winnen. De bedenker van het lekkerste wereldgerecht wordt chef-for-one-day in het Roermondse sterrenrestaurant ONE. Dit houdt in: een dag meelopen en meehelpen in de keuken, met ter afsluiting een echt diner. Niet te missen voor iemand met een echte passie voor koken die ook de kneepjes van het vak wil zien! Chef-kok Edwin Soumang van ONE maakt deel uit van de jury die de inzendingen beoordeelt. Restaurantvereniging JRE riep hem in Nederland in 2016 uit tot ‘Chef van het Jaar’ en in Europa werd hij bekroond met de ‘JRE talent award 2017’.
De tweede prijs is een exemplaar van het bekroonde kookboek ‘Een leven lang koken’ van Monique Morssinkhof. En de derde prijs een kookworkshop voor twee personen in de Donderse Wereldkeuken.

De Wereldkeuken wordt verbouwd en op 23 september weer geopend. Ter gelegenheid hiervan heeft Maximina een prijsvraag uitgeschreven: bedenk een recept voor het lekkerste wereldgerecht. Inzenden kan nog tot 7 september. Lees meer op de webpagina.