Op uitnodiging van Tirza Houben van de Provinciale Staten, heeft gouverneur Theo Bovens 16 juli 2015 een bezoekje gebracht aan Moedercentrum Maximina.
In het kort heeft voorzitter Liesbeth van Soest uiteengezet hoe het moedercentrum is ontstaan, wat wij doen en wat onze doelen voor zijn. Daarna hebben alle aanwezigen (ongeveer 15 vrouwen) de gelegenheid gekregen zichzelf voor te stellen en vooral te vertellen wat het moedercentrum voor hun betekent en wat zij voor het moedercentrum betekenen. Iedereen heeft met veel enthousiasme over het moedercentrum verteld en ook vooral benadrukt hoe goed de sfeer is, het een veilige omgeving is en er veel van elkaar geleerd wordt.
Het bliksembezoek werd afgesloten met een groepsfoto met gouverneur Bovens buiten voor ons pand, waar inmiddels prachtige bloembakken staan en een bankje.
Het bestuur wil alle aanwezige vrijwilligers bedanken voor hun positieve bijdrage en aanwezigheid. Wij zijn ervan overtuigd dat het moedercentrum een hele goede indruk heeft achtergelaten bij onze gouverneur en zijn gevolg.

Astrid v.d. Bosch